Intertec Mester - Ablak


Az új modern ablakok segítségével rengeteg energiát takaríthatunk meg.
Többféle anyagból készült nyílászárók közül választhatunk. A tömörfa természeténél fogva nagyon jó hőszigetelést nyújt. Hátránya, hogy a faablakok felületét 4-5 évente kezelni. A műanyag nyílászárók belsejében ún. légkamrás rendszer található. Minél több a légkamra, annál jobb az ablak hőszigetelése, de ezt a profil minősége is befolyásolhatja. Műanyag nyílászárók beépítése után sokszor problémaként lép fel a penész, ami az épület rossz szigetelésének is tudható. Ebben az esetben légbevezető anemosztátok alkalmazhatók. Az alumínium ablakokra a hosszú élettartam és a minimális karbantartási igény a jellemző, de a csak alumíniumból készült nyílászáróknak nem túl jó a hőszigetelése.
Az ablakok felületének nagy részét az üveg teszi ki, ami lehet két- vagy háromrétegű. A legmodernebb üvegek nemesgázzal vannak töltve és a belső üvegfelület lágyfém bevonatot kap.
Tehát a nyílászárók palettája nagyon széles, érdemes csere előtt tájékozódni, szakember véleményét kérni és barátok, ismerősök tapasztalatait meghallgatni.


Intertec Mester - Ablak
Műanyag nyílászárók gyártása, beépítése teljeskörű szolgáltatással.
H-9300 Csorna, Soproni út 68/b
Tel: +3696/593-444; +3670/ 380 54-56
Web: www.intertec.hu
Email: csorna@intertec.huTémakörök